La Facultat de Lletres obre les portes als futurs estudiants

Imatge de l'entrada de la Facultat dia selectivitat
Autor: Albert Pèlachs

Avui 7 de juliol la Facultat de Lletres acull estudiants per primera vegada des del tancament per confinament. Es tracta dels estudiants que fan les PAU.

07/07/2020

Enguany les PAU s’han endarrerit un mes a causa del confinament imposat per la pandèmia de COVID-19. Després de quatre mesos, el pati d’entrada i les aules del centre s’han omplert d’estudiants com un símbol més del retorn a la normalitat, que no serà complet fins a l’inici de curs.

Les PAU es desenvoluparan al llarg de 4 dies en horari de matí. L’Oficina organitzadora de les proves juntament amb la UAB ha assegurat totes les mesures necessàries per tal que els estudiants puguin fer els exàmens amb tota la confortabilitat imprescindible. Entre aquestes mesures, hi ha la climatització de l’aulari que es farà servir.

L’Equip de Deganat en nom de tota la comunitat educativa de la Facultat desitja a totes i tots els estudiants molta sort tant en les proves com en la posterior assignació d’estudis. Esperem omplir també les aules amb tots ells i elles el dia 28 de setembre, en què començaran les classes de primer curs.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies