"La cuina antiga. Ibers, grecs i romans", nou llibre del professor Jaume Fàbrega

28/08/2017
El professor de Gastronomia i Enologia de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, Jaume Fàbrega, ha escrit un nou llibre sobre la història de la cuina catalana. El llibre, titulat “La cuina antiga. Ibers, grecs i romans”, forma part d’un conjunt de volums que retraten diferents etapes històriques de la gastronomia del territori.
Aquest nou volum complementa altres títols com “La cuina del 1714” o “La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians”. El professor, com a expert en gastronomia local i professor de la matèria, ha remarcat la importància que els professionals del turisme s’interessin per la història dels plats i ingredients tradicionals de Catalunya. Per ell, la gastronomia catalana és una part del patrimoni local que encara “està amagat” de cara al visitant.
Jaume Fàbrega és escriptor històric i autor de més 70 llibres sobre receptes i períodes de la cuina al territori. El professor de l'Escola presentar el nou llibre el avui dimecres 27 de setembre, a les 7 de la tarda, al FNAC El Triangle de Barcelona.