La Comissió d'Igualtat de la Facultat de Biociències prepara una xerrada virtual en commemoració del 8 de març

cartell xerra sexe-genere

L'acte commemoratiu del Dia Internacional de la Dona es farà de forma virtual a través d'una xerrada sobre el sistema sexe-gènere des d'una perspectiva científica crítica el proper 10 de març a les 13h. 

04/03/2021

Com cada any, la Facultat de Biociències celebra el Dia Internacional de la Dona amb la comunitat universitària. Enguany, la Comissió d'Igualtat de la Facultat organitza una activitat en línia dirigida a alumnat, PAS i PDI pel proper 10 de març a les 13 h

Què és el sistema sexe-gènere? De quina forma funciona aquest sistema en la nostra societat? I de quina forma configura les nostres identitats?  A la sessió El sistema sexe-gènere des d'una perspectiva científica crítica coneixerem què és el sistema sexe-gènere, de quina manera ha estat perpetuat per la ciència i com, des de la mateixa ciència, es pot qüestionar. 

La sessió es desenvoluparà a càrrec del col·lectiu Luciferases, una associació de divulgació científica amb perspectiva social i feminista i la podreu seguir a través d'aquest enllaç

Sota el lema "Estem construint universitats feministes", la UAB -a través de l'Observatori per a la Igualtat, i amb les facultats i altres centres- celebra diferents activitats per commemorar el 8 de Març, Dia Internacional de les Dones Treballadores. Debats, xerrades, exposicions i concursos tindran lloc els propers dies per construir una mirada el més àmplia i diversa possible.