L'ICAB prepara la conferència SRP-23: La transformació digital. Eficiència, responsabilitat, justícia i formes de vida

Sant Raimon Penyafort- ICAB

El pròxim 7 de febrer a les 18:15 h, l’ICAB celebrarà un acte denominat "Conferència SRP-23: La transformació digital. Eficiència, responsabilitat, justícia i formes de vida", on hi participarà Susana Navas, la degana de la Facultat de Dret, professorat i departament de Ciència Política i Dret Públic de la Facultat de Dret de la UAB i part de l’equip de la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort.

03/02/2023

Aquest acte anomenat “La transformació digital. Eficiència, responsabilitat, justícia i formes de vida” tindrà lloc el 7 de febrer a les 18:15 h a l'ICAB.

La conferència compta amb la participació de Susana Navas, la degana de la Facultat de Dret, professorat i departament de Ciència Política i Dret Públic de la Facultat de Dret de la UAB i part de l’equip de la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort, entitat representada per l'ICAB.

Està programat en el marc de les Jornades Formatives dins la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort, organitzades per l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB).

Per més informació: Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.