L'Agència Catalana de Turisme convoca 2 beques per col·laborar en les seves oficines de París i Madrid

Beques de Promoció Turística de l'Agència Catalana de Turisme 2021

Les beques de l'Agència Catalana de Turisme 2021 permetran realitzar una estada a graduats i titulats a les seves diferents oficines de promoció a l'exterior, en aquesta 23a edició, de París i Madrid. El període de presentació de sol·licituds ja està obert i finalitza el 15 de setembre.

29/07/2020

L’Agència Catalana de Turisme (ATC) ha convocat la 23a edició de les beques per fer pràctiques a 2 de les seves Oficines de Promoció Turística d’arreu del món. L’objectiu de les beques és facilitar als titulats universitaris una experiència d'un any que ajudi a desenvolupar les seves carreres professionals.
 
Les persones beneficiàries hauran de reunir els requisits següents:

•  Tenir en disposició una titulació universitària oficial (grau, llicenciatura o diplomatura) o estar en condicions d’obtenir-la durant el període de lliurament de sol·licituds.
•  Tenir nacionalitat d’un país de la Unió Europea i estar empadronat a Catalunya un mínim de dos anys.
•  Tenir nivell de suficiència de català, coneixement de castellà i de l’idioma/es oficial/s del país de destinació.
•  No tenir més de 30 anys

Les beques compten amb 2 places per als centres de promoció de la marca Catalunya: 1 per la seu de París, i l'altra, per la de Madrid.

L'estada serà d'un any, amb la possibilitat de pròrroga d'un any més.

Els processos de selecció consisteixen, entre altres aspectes, el compliment dels requisits i tenir experiència o coneixements relacionats amb l’economia i el sector turístic de Catalunya, que s'hauran de demostrar en una prova escrita.
 
A més, les persones que vulguin accedir a la beca hauran de superar una entrevista personal, la resolució d’un cas pràctic i la realització d’un vídeo-currículum. També es valorarà el domini d’altres idiomes.
 
El termini per presentar la sol·licitud és el 15 de setembre i es pot fer telemàticament a través de Tràmits gencat.

Per a més informació sobre les places, consulteu les bases, aquesta convocatòria, o el web de l'ACT.

Aquí podeu veure un vídeo informatiu sobre aquestes beques i el testimoni de persones que han pogut viure l'experiència de representar la marca Catalunya a l'exterior:

 

 

Notícies relacionades

Gestió acadèmica de l'Escola

La Gestió Acadèmica ofereix atenció presencial amb cita prèvia

Els estudiants i titulats que hagin de realitzar algun tràmit presencial a la Gestió Acadèmica de l'Escola, i no es pugui efectuar telemàticament, hauran de sol·licitar cita prèvia través d'un aplicatiu per reservar dia i hora. Per accedir al Centre, hauran de seguir les mesures de seguretat, d’higiene personal i de distanciament social com a prevenció de la COVID-19. Consulteu aquí l'horari d'atenció per als mesos d'estiu.

Estudiants de l'Escola

Audiència oberta per l'acreditació de dos dels Màsters Oficials de l'Escola

El Comitè d’Avaluació Externa (CAE) de l’AQU Catalunya realitzarà una visita virtual, els dies 1 i 2 de juliol, per avaluar el Màster Universitari en Direcció i Organització de Turisme d’Esdeveniments i del Màster Universitari en Unió Europa-Xina: Cultura i Economia per la seva acreditació. Es convida al professorat, alumnat, titulats/des i personal d'administració i serveis a participar amb els seus comentaris a l'audiència pública en línia que es durà a terme.

Totes les notícies