L’Escola organitza un Seminari Permanent de Recerca en Arxivística i Gestió de documents

Seminari Permanent Recerca Arxivística i Gestió de Documents

La primera sessió ha permès posar en escena la recerca sobre arxius i gestió de documents a Catalunya, així com les actuals investigacions dels estudiants de doctorat de l’Escola.

09/03/2018

L’Escola ha organitzat un Seminari Permanent de Recerca en Arxivística i Gestió de Documents, dins el marc de les activitats de formació del Programa de Doctorat d’Història Comparada, Política i Social, dirigit a tota la comunitat científica i acadèmica.

En una primera sessió, que va tenir lloc el dimecres 21 de març, a l’aula 133, es van fer unes presentacions d’investigacions actuals que s’estan portant a terme a Catalunya en matèria d’arxivística, així com els actuals treballs d’investigació dels estudiants doctorands de l’Escola.

El programa es va dividir en dues seccions, titulades "La recerca sobre arxius i gestió de documents a Catalunya", i la "Presentació de les investigacions en curs dels estudiants de doctorat", entre ells els estudiants Pepita Raventós, Paulina Bravo o Marta Lucía Giraldo.

L’objectiu del seminari permanent és afavorir el diàleg entre doctors i doctorands sobre el mètode de recerca arxivístic, així com crear un espai de difusió de l’estat d’investigació actual en aquesta àrea.

 

Notícies relacionades

Tècnic/a de qualitat - ESAGED

FUABformació busca un/a tècnic/a de qualitat i gestió

El centre necessita una persona per donar suport a la implantació i manteniment de sistemes de gestió i processos, classificació de documents, i disseny de fluxos d’informació i documentació. El termini per presentar-se a la convocatòria finalitza el 3 d’octubre. Llegir més

Totes les notícies