L’alumni Marta López parla sobre la seva experiència professional en gestió d’esdeveniments

Marta López, Hotel Camiral

La graduada en Direcció Hotelera va protagonitzar la sessió virtual EUTDHTestimonial del 16 de novembre, on va parlar de la seva tasca dins l'organització d’esdeveniments a l'Hotel Camiral 5*, un ressort de golf de Catalunya.

17/11/2020

El passat 16 de novembre, l’alumni Marta López Gelpí va dinamitzar una sessió virtual EUTDHTestimonial

Marta López, graduada en Direcció Hotelera, és Assistant F&B Manager de l’Hotel Camiral 5*, un PGA Catalunya Resort situat a Caldes de Malavella. 

L’exalumna va explicar quins són els principals elements per desenvolupar-se en el món dels esdeveniments, que poden ser de diferents tipologies. Per una banda, l’àmbit pot ser nacional o internacional, però també dedicat als negocis, enfocat a celebracions i oci, o centrat en l’àmbit social.

L’alumni també va destacar la tipologia de clients que hi pot haver. Segons Marta López, els professionals dedicats a un públic d’alt nivell (high-end) normalment celebren els seus esdeveniments en ubicacions emblemàtiques o exclusives, i de vegades, hauran de comptar amb la participació d’un particular o una agència especialitzada durant el procés de planificació.

Per a Marta López, aquesta el denominador comú d’aquest tipus d’esdeveniments és que cadascun d’ells presenta els seus reptes, i que requereixen “moltíssima preparació”.

Un altre aspecte que va destacar la professional són els recursos. Si l’empresa disposa d’un pressupost suficient, l’organitzadora podrà donar resposta a la necessitat del client. En aquest sentit, Marta López va puntualitzar que hi ha una gran diferència entre formar part d'una gran organització, o ser la persona de referència d’un hotel-boutique

Una organització d’un gran esdeveniment comptarà amb la participació de diversos professionals amb rols especialitzats i equips per a cadascuna de les fases de l'esdeveniment mentre que, en un hotel-boutique, una sola persona haurà de ser molt més polivalent per fer front a totes les necessitats en totes les fases: contractació, comercial, de planificació o operativa.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies