Jornades de Portes Obertes 2024: últimes places

joves al campus de la UAB

Els dies 7 i 8 de febrer de manera presencial i el dia 9 de febrer online es realitzaran les Jornades de Portes Obertes.

02/02/2024

T'oferim gairebé 400 xerrades durant els tres dies de les Jornades de Portes Obertes. A cada facultat pots escoltar de primera mà l’oferta formativa de la UAB i parlar amb professorat dels graus que impartim a tots els centres del campus, incloent-hi els dels centres adscrits.

A més, tens l'oportunitat de conèixer altres estudiants que t'expliquen l’experiència universitària durant aquestes xerrades.

Els dies presencials pots fer una passejada pel campus i descobrir els serveis com la Vila Universitària, les biblioteques, les cafeteries i el Servei d’Activitat Física.

Per assistir a les Jornades de Portes Obertes, és imprescindible fer una inscripció individual prèvia de totes les persones que vulgueu venir. Això ens ajudarà a ajustar els aforaments dels espais de cada xerrada, i mantenir-te informat de totes les novetats.

El curs 2023 vam superar les expectatives i vam aconseguir números rècord, amb més de 26.750 inscripcions. Els aforaments són limitats i, si hi estàs interessat/da, et recomanem que t’inscriguis aviat.

Si ets professor/a de secundària, tens la possibilitat d'inscriure’t a la xerrada de presentació al professorat sobre les novetats per al curs 24-25 que es farà els dies 7 i 8 de febrer a les 10h a la Sala d'Actes del Rectorat.

A la Facultat de Veterinària, les xerrades presencials es faran separades per graus. El dia 7 de febrer, la xerrada de Ciència i Tecnologia dels Aliments (CTA) serà a les 10:00 hores, seguida de la de Veterinària a les 12:00 hores, totes dues a la Sala d’Actes. El mateix esquema es repetirà el dia 8 de febrer.  

El dia 9, la xerrada es realitzarà de manera conjunta en línia de 13.00 hores a 14.00 hores. Les coordinadores dels graus, Anna Andaluz i Marta Capellas, seran les persones encarregades de dirigir les jornades.

Tens dubtes? Escriu-nos a promocio.portes.obertes@uab.cat