Jornades de Portes Obertes 2024 a la Facultat

alumnat

Els dies 7 i 8 de febrer (presencialment) i 9 de febrer (online) presentarem a l’alumnat de batxillerat l’oferta formativa del nostre centre.

15/01/2024

El campus de la UAB torna a obrir les portes a futurs estudiants que vulguin conèixer de primera mà els estudis a la universitat el 7, 8 i 9 de febrer de 2024.

La Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB és capdavantera en estudis humanístics i ciències socials al nostre país. La seva excel·lència està contrastada en rànquings nacionals i internacionals, i per una oferta rica i exigent de titulacions. Per a poder aproximar-se al conjunt i diversitat d'estudis que s'hi apleguen, hem organitzat un total de trenta-quatre xerrades presencials i una de virtual per a presentar les titulacions que oferim als estudiants de Batxillerat. Aquestes jornades també són una oportunitat per a conèixer els espais de la Facultat de Filosofia i Lletres, integrada en el major campus universitari del sud d'Europa, un pulmó verd i ben connectat al Vallès. Els nostres visitants podran compartir durant unes hores els passadissos, sales expositives, laboratoris d'arqueologia o de geografia, estudis de gravació, biblioteques o carpes on poder gaudir del campus.  

Trobareu tota la informació sobre la programació d’aquestes sessions en aquest enllaç. Les inscripcions continuen obertes, no us ho perdeu.