Jornades de Portes Obertes: 2 i 3 de febrer presencials i 4 de febrer online

JPO 2022

Dimecres 2 i dijous 3 de febrer en modalitat presencial, al campus de la UAB, i divendres 4 online, per si no pots venir presencialment. Les Portes Obertes són el millor moment per conèixer el campus i tota l'oferta de graus i de serveis de la UAB.

17/01/2022

Per accedir a les Portes Obertes cal fer una inscripció individual. D'aquesta manera podem dimensionar els aforaments de cada xerrada i mantenir-te al dia de totes les novetats o incidències que puguin sorgir.

Reprenem les Jornades de Portes Obertes en format presencial. És una de les grans apostes d'aquest any 2022, en què també t'oferim una jornada en modalitat online: dimecres 2 i dijous 3 de febrer, presencials. I divendres 4 de febrer, en format online. Pots consultar tota la programació aquí i inscriure't també aquí.

Les Jornades de Portes Obertes són una oportunitat per conèixer en primera persona el campus de la UAB i tota l'oferta de grau de la Universitat. Durant tres dies, fem gairebé 400 xerrades a tots els centres del campus, incloent també xerrades del graus de centres adscrits. A cada facultat i escola podràs escoltar de primera mà, feta per professorat de cada grau, l'explicació de l'oferta formativa de la UAB. I moltes vegades amb la participació també d'estudiants que t'expliquen l'experiència.

A més, els dies 2 i 3 pots fer una bona passejada pel campus i descobrir tots els serveis.

Inscripció oberta!

Ara mateix ja tenim gairebé 10.000 persones inscrites. Només hi faltes tu!

Per accedir a les Jornades de Portes Obertes, cada futur UABer ha de fer una inscripció individual. Si vens amb els pares, ideal que també s'apuntin! D'aquesta manera, podem dimensionar els aforaments dels espais de cada xerrada i mantenir-vos al dia de totes les novetats o incidències que puguin sorgir.

Com cada any, fem també una sessió informativa cada dia orientada a professorat de centres de secundària, per explicar-vos les novetats a l'oferta de grau de la UAB. Us podeu insciure també aquí.

Trobaràs moltes més activitats per conèixer la UAB al web del Visita la UAB.

T'esperem a les Portes Obertes!