Jornada sobre medicaments veterinaris en èquids a la Facultat de Veterinària

Jornada tècnica medicaments

El Departament d’Agricultura i la UAB organitzen aquesta jornada que se celebrarà el dimarts 1 d’octubre i va dirigida els estudiants de 4t i 5è de Veterinària. La inscripció és gratuïta.

18/09/2019

“Medicaments veterinaris en èquids, l’assignatura pendent” és el títol de la jornada tècnica que se celebrarà el dimarts 1 d’octubre a la Sala d’Actes de la Facultat de Veterinària i que va dirigida especialment als estudiants de 4t i 5è del grau de Veterinària, però també als veterinaris clínics d’èquids d’esport, oci i companyia.

L’objectiu d’aquesta jornada és mostrar una visió global dels medicaments i s’hi tractaran temes com les receptes veterinàries i quines dades han de contenir o quins medicaments inhabiliten els èquids per anar a consum, entre altres punts importants, i que generen dubtes entre aquests professionals. També es parlarà dels antibiòtics, atenent el paper cabdal del veterinari a l’hora d’utilitzar-los prudentment i reduir-ne l’ús. Finalment, s’exposaran diferents casos pràctics per tal que els veterinaris puguin aplicar la normativa a la seva clínica diària.

La inscripció, que és gratuïta, es pot fer a través de RuralCat o del Servei d’Alimentació del DARP medvet.daam@gencat.cat, indicant Nom, Cognoms, DNI i Correu electrònic.

La jornada està organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, amb la col·laboració de la UAB i de l’Associació de Veterinaris Especialistes en Èquids de Catalunya (AVEEC).

 

Notícies relacionades

Totes les notícies