Jordi Rizo impartirà una ponència sobre la reforma del pla general de comptabilitat 2021

Jordi Rizo, professor de l'Escola

El professor dels Graus en Turisme i Direcció Hotelera, Jordi Rizo, impartirà la ponència virtual Reforma del Pla General de Comptabilitat 2021 aquest dijous 25 de febrer, a les 18 hores, en una activitat organitzada per l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció, i la Unió Empresarial de l'Anoia. Per assistir-hi en línia, cal inscriure's prèviament.

23/02/2021

L'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) i la Unió Empresarial de l'Anoia organitzen un webinar sobre la Reforma del Pla de Comptabilitat 2021, que serà impartit per Jordi Rizo, professor dels Graus en Turisme i Direcció Hotelera de l'Escola, de les assignatures de Comptabilitat i Direcció Financera, i també docent del Màster Oficial en Comptabilitat Superior i Auditoria, i del Cicle Formatiu de Grau Superior en Comerç Internacional de la UAB.

Rizo exposarà les principals novetats comptables que s’incorporen al Reial Decret que modifica el PGC aprovat pel Consell de Ministres el 12 de gener de 2021, en referència a instruments financers i ingressos per vendes i prestació de serveis.

L'esdeveniment serà presentat i moderat per Martí Garcia, President de la Comissió de Comptabilitat de l'ACCID.

Les persones interessades en assistir-hi virtualment, cal que s'inscriguin a aquest enllaç.

 

 

Notícies relacionades

Francesc Romagosa, Responsable de Recerca de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Francesc Romagosa: "Hi ha hagut un redescobriment de l'Ecoturisme com a modalitat turística imprescindible en temps postpandèmics"

Amb el sorgiment de la COVID19 i el seu impacte negatiu en el sector turístic, diversos estudiosos han posat de manifest la necessitat de repensar el model turístic de masses per un més sostenible, amb menys volum de turistes, i més segur, i l'Ecoturisme és una modalitat en alça ja que reuneix aquests trets. En parlem amb Francesc Romagosa, Responsable de Recerca de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera.

 

Pepa Aguar publica la seva primera novel·la "El que em queda de tu"

La Coordinadora del Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments de l'Escola, Pepa Aguar, publica la seva primera novel·la El que em queda de tu (Edicions 62), guardonada amb el Premi Joanot Martorell de Narrativa dels Premis Ciutat de Gandia 2020, un dels reconeixements més prestigiosos de la nostra llengua. L'obra parla de mares i filles i d'una malaltia cruel que condemna a l'oblit.

Totes les notícies