Ja està oberta la convocatòria de la Beca General 2023-2024

Cartell informatiu del termini del termini de presentació de la beca general del curs 2022-23

El termini de presentació de sol·licituds pel curs vinent 2023-24 va des del 27 de març al 17 de maig de 2023.

29/03/2023

No hi haurà un segon termini per demanar-la, així que cal fer-ho ara i no pateixis... més endavant la pots modificar.

Si el curs vinent 2023-2024 faràs un grau o un màster, segur que ja saps que pots demanar la Beca General (la del Ministeri o de l'AGAUR). Amb aquest ajut pots aconseguir matrícula gratuïta i d'altres ajuts, com ara per transport i per l'allotjament.

Aquesta beca la convoca anualment el Ministeri d'Educació i Formació Professional (MEFP), i a Catalunya la gestiona l'AGAUR i va dirigida a estudiants que cursin estudis universitaris oficials de grau o de màster.

Tens temps fins al 17 de maig per sol·licitar-ne la teva, encara que no sàpigues el que estudiaràs o fins i tot encara que no hagis decidit si estudiaràs o no! No hi haurà un segon termini per demanar-la, així que cal fer-ho ara i no pateixis... si has de modificar els estudis ho podràs fer i si al final no estudies, no passa res, te la denegaran (i això no penalitza per a futures sol·licituds).

Aquesta beca és incompatible amb els ajuts concedits per qualsevol altre organisme públic o privat per a la mateixa finalitat. Tens tota la informació a la web de l'AGAUR o a la del Ministeri.