Fira virtual de graus UAB: preguntes i respostes

Fira virtual de graus UAB: preguntes i respostes

El divendres 7 de maig resoldrem tots els dubtes que t'hagin quedat pendents! A través de videoxats amb totes les facultats i escoles, amb prop de 1.800 futurs UABers inscrits.

21/04/2021

Prop de 1.800 persones s'han inscrit a la fira, i ja hem rebut moltes peticions per poder-ne veure les gravacacions, que publicarem al web T'esperem a la UAB en els propers dies.

Estem a abril i encara tens dubtes del grau que vols estudiar o sobre com és la vida universitària? Inscriu-te a la Fira virtual de graus: preguntes i respostes, del pròxim 7 de maig. Fem una sessió exclusivament de preguntes i respostes per cada facultat i escola, presentada per professorat i per estudiants actuals de cada centre, perquè et puguin resoldre en primera persona tots els dubtes que puguis tenir. I tot sense sortir de casa!

Després d'una Jornada de Portes Obertes i de l'anterior Fira virtual de graus, els professors, professores i alumnes de cada centre ja han tingut l'oportunitat d'explicar-te tot el necessari perquè siguis un UABer de cap a peus. Tot i això, si encara tens algun dubte pendent sobre la UAB, les seves facultats o els graus que hi ha, no et pots perdre aquesta Fira virtual de graus. A més, aquest cop podràs fer la teva pregunta en el moment en què t'inscriguis, i nosaltres te la resoldrem al començament de la sessió a la qual t'hagis inscrit. Més fàcil no ho podem posar! 

Vine a aclarir tots els teus dubtes i a trepitjar la gespa del campus UAB sense sortir d'Internet. T'esperem el divendres 7 de maig. Inscripció oberta!

 

Més informació de la fira i graella completa d’horaris i videoxats:
Fira virtual de graus: preguntes i respostes