Informa't sobre els Graus en Turisme i Direcció Hotelera: sessions online i portes obertes

Durant una visita guiada pel centre

Ja et pots inscriure a les sessions informatives presencials i en línia que es portaran a terme d’abril a juliol. Coneixeràs el Grau en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera de la mà de la directora Maria Noguera, i dels estudiants que actualment cursen els Graus que t’explicaran la seva experiència. Pròxima sessió informativa online: dimarts 28 de juny, a les 18 hores. Registra't aquí!

03/06/2022

Vols conèixer el Grau en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera?

Ja et pots inscriure a les sessions informatives en línia o registrar-te per venir a una Jornada de Portes Obertes i assistir a una presentació del Grau, a càrrec de la directora, Maria Noguera.

Aquestes són les diverses sessions que s’han organitzat:

Durant les xerrades podràs conèixer a estudiants dels Graus, que t’explicaran la seva experiència cursant aquestes formacions. A més, els assistents a les Jornades de Portes Obertes, que es faran a l’Edifici Blanc del Campus UAB (consulta com arribar-hi), podran fer una visita guiada per l'Hotel-campus i les instal·lacions i serveis del centre.

També tens l’opció de sol·licitar una visita personalitzada escrivint un correu a eutdh@uab.cat o trucant al 93 592 97 10.

Consulta aquí totes les accions promocionals dels Graus

T’esperem!