Informa't sobre els Graus en Turisme i Direcció Hotelera a les jornades de portes obertes i a les sessions virtuals!

Estudiants de Turisme i Direcció Hotelera mostrant les instal·lacions del centre als visitants

Ja et pots inscriure a les sessions informatives presencials i en línia que es porten a terme d'abril a juliol. Coneixeràs els Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera de la mà de la directora Maria Noguera, i dels estudiants que actualment els cursen i t’explicaran la seva experiència. La darrera xerrada informativa online serà divendres 14 de juliol, a les 12 hores. Registra't!

11/04/2023

Vols conèixer els Graus en Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera

Ja et pots inscriure a les properes Jornades de Portes Obertes i a les sessions informatives en línia per assistir a les presentacions dels Graus, a càrrec de la directora, Maria Noguera.

Aquestes són les xerrades que s’han organitzat (clica a sobre l'enllaç de la sessió que vulguis venir per registrar-te):

Durant les xerrades podràs conèixer a estudiants dels Graus, que t’explicaran la seva experiència cursant aquesta formació. A més, els assistents a les Jornades de Portes Obertes, que es faran a l’Edifici Blanc del Campus UAB (consulta com arribar-hi), podran fer una visita guiada per les seves instal·lacions i serveis.

També tens l’opció de sol·licitar una visita personalitzada escrivint un correu a fuab.formacio@uab.cat o trucant al 93 592 97 10.

Consulta aquí totes les accions promocionals dels Graus

T'esperem!