Informa’t sobre els cursos, postgraus i el Màster Online en Direcció Digital de Negocis Turístics Internacionals

Sessions informatives del Màster i Postgraus Online

La coordinadora d’aquests estudis, Laura Lizbeth Martínez, oferirà una sessió informativa en línia el dijous 1 d'octubre (18h) per explicar les claus d’aquests nous programes en línia. A la presentació també hi intervindran dos membres del professorat: Carmen Ruiz, experta en Educació i TIC; i Manu Monasterio, conegut com el “pare de l’Artificial Intelligence Marketing“. Inscripcions obertes.

21/07/2020

L’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera organitza noves sessions informatives sobre els 6 cursos d’especialització online i les noves formacions en línia que començaran a l’octubre:

Aquestes formacions capaciten  a professionals, directius/es o emprenedors/es a
donar resposta al repte de la transformació digital empresarial, amb el fi d’innovar, renovar i potenciar els processos digitals i millorar l’experiència del client a través d’una visió integral de cada àrea d’un negoci.

La sessió informativa en línia anirà a càrrec de Laura Lizbeth Martínez, coordinadora d’aquests estudis. A més, també hi participaran dos membres del professorat d’aquestes formacions: Carmen Ruiz, diplomada en Turisme i experta en Educació i TIC; i de l’altra, Manu Monasterio, professor de les 8M’s i conegut com el “pare de l'Artificial Marketing Intelligence”.

Per assistir en línia a la xerrada cal que us inscriviu prèviament:

•    Dijous 1 d'octubre, a les 18 hores.

Cliqueu sobre l'enllaç i ompliu les vostres dades al formulari de l'aplicació "Eventbrite", per apuntar-vos a la jornada online. Rebreu un correu que us confirmarà que la vostra inscripció s'ha realitzat correctament.

El mateix dia que s'imparteixi la xerrada, rebreu un correu electrònic com a recordatori amb un enllaç que us permetrà l'accés a la sessió en línia.

 

 

 

 

 

Notícies relacionades

Curs d'interpretació del patrimoni natural

Nova edició presencial del Curs d'Interpretació del Patrimoni Natural

L’Escola organitza una nova edició del Curs d'Interpretació del Patrimoni Natural, per habilitar als estudiants en l'organització d'activitats d’interpretació i guiatge en entorns naturals, amb certificació HeriQ validat per Interpret Europe, organització de referència en el camp de la interpretació del patrimoni. L'edició d'enguany es realitzarà presencialment amb totes les mesures de seguretat front la COVID-19.

Retorn a les aules

Pròrroga de les mesures en matèria de salut pública fins al 26 de març

La Resolució SLT/275/2021 del Departament de Salut, de 5 de febrer, flexibilitza algunes mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social, i en matèria de salut pública, per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població del territori. Es flexibilitzen les restriccions a la presencialitat en la docència universitària aquest segon semestre per estudiants de 1r curs de Grau. Les condicions recollides es mantindran fins al 26 de març.

Totes les notícies