I Fira de Formació i Orientació per l'Ocupabilitat del Grau d'Antropologia Social i Cultural

Cartell de la fira

Aquesta experiència pilot es duu a terme per iniciativa del Departament d’Antropologia Social i Cultural, amb el suport del Servei d’Ocupabilitat de la UAB

31/05/2023

El dijous 1 de juny tindrà lloc a la Facultat la 1a Jornada de Formació i Orientació, una experiència pilot que ha dut a terme el Departament d'Antropologia Social i Cultural amb el suport del Servei d'Ocupabilitat de la UAB. La jornada té dues parts. La primera és una Taula Rodona amb entitats on l'alumnat ha fet pràctiques, on reflexionarem sobre el potencial i els aspectes a millorar en la formació professionalitzadora de futurs graduats i graduades en Antropologia. A la segona part es durà a terme un Speed Networking on diverses entitats escoltaran les autocandidatures de l'alumnat com a potencials ocupadores, on es posaran en pràctica diverses eines apreses durant la formació. 

Aquesta activitat culmina la formació i orientació professionalitzadora que s'ha dut a terme en el marc del Seminari de Pràctiques Professionals amb els estudiants de 4t curs del Grau d'Antropologia Social i Cultural UAB i el professorat Sílvia Carrasco i Isidoro Ruiz.