Hosco presentarà la seva plataforma de recerca de pràctiques i ofertes laborals

HOSCO

La plataforma online Hosco oferirà una xerrada virtual el dimarts 26 de gener, a les 13 hores, per donar a conèixer aquesta eina que tenen al seu abast els estudiants per optimitzar la recerca de pràctiques i ofertes laborals en el sector turístic i hoteler.

21/01/2021

La Coordinació de Pràctiques Internacionals de l'Escola organitza una sessió virtual, el proper dimarts 26 de gener, a les 13 hores, per presentar la plataforma Hosco, líder al sector turístic a l'hora de connectar a professionals i empreses.

L'empresa Hosco, nascuda a Barcelona i amb oficines a Ginebra i Dubai, és actualment capdavantera en la recerca de feina arreu del món en els àmbits de l'hostaleria i el turisme. La seva plataforma acull a professionals qualificats i a les principals escoles del sector, potenciant el networking per tal de crear xarxes sòlides que permetin accedir a les millors oportunitats laborals.

La xerrada, per videoconferència, serà impartida en anglès per la seva responsable de School Relations, Viviane Foutrel, a través d'aquest link.

Hosco suposa una gran oportunitat per a tots els estudiants de l'Escola perquè activin el seu perfil al portal, i així augmentar les seves possibilitats de trobar pràctiques i ofertes laborals del seu interès.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies