Hosco presenta la seva plataforma de recerca de pràctiques i ofertes laborals del sector hoteler i turístic

Videoconferència Hosco

La plataforma online dóna a conèixer noves oportunitats als estudiants de l’Escola, que tenen la possibilitat d’optimitzar la recerca de pràctiques i ofertes laborals al sector

24/01/2019

La setmana passada, l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera va celebrar dues sessions informatives per als Graus de Direcció Hotelera i Turisme en Anglès amb la plataforma Hosco, líder al sector turístic a l'hora de connectar a professionals i empreses.

L'empresa Hosco, nascuda a Barcelona i amb oficines a Ginebra i Dubai, és actualment capdavantera en la recerca de feina arreu del món en els àmbits de l'hostaleria i el turisme. La seva plataforma acull a professionals qualificats i a les principals escoles del sector, potenciant el networking per tal de crear xarxes sòlides que permetin accedir a les millors oportunitats laborals.

Les xerrades, per videoconferència, van comptar amb la col·laboració de la seva responsable de School Relations, Sophie Navarro, que va explicar el funcionament de la plataforma en línia.

Hosco suposa una gran oportunitat per a tots els estudiants de l'Escola perquè activin el seu perfil al portal, i així augmentar les seves possibilitats de trobar pràctiques i ofertes laborals del seu interès.

Aquestes sessions van ser un avançament del XXII Workshop, organitzat per la Unitat de Pràctiques i Borsa de Treball de l’Escola, a l'Hotel Exe Campus UAB, el proper 13 de febrer, on l'empresa hi serà present.

 

Notícies relacionades

Beques 'Erasmus+ KA107' per cofinançar estades de pràctiques a la Xina el 2020

Beques 'Erasmus+ KA107' per cofinançar estades de pràctiques a la Xina el 2020

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB acaba d'obrir una convocatòria de beques de mobilitat internacional específica per als estudiants de l’Escola per poder realitzar pràctiques en cadenes hoteleres de la Xina. Les estades hauran de fer-se entre gener i juliol de 2020, i els ajuts es poden sol·licitar fins al 14 de novembre.

 

Totes les notícies