Horaris dels serveis de restauració del campus a partir del 17 de gener

Cafeteria

A partir del 17 de gener, els bars i restaurants del campus han ampliat els horaris per donar servei a tota la comunitat universitària.

17/01/2022

La cafeteria del Rectorat obre de 8 a 16 h; les d'Educació - FTI, Comunicació, Veterinària i Medicina, de 8 a 17 h; les de Ciències i Biociències, Ciències Socials, Enginyeria i Lletres-Psicologia obren de 8 h a 18 h i la de plaça Cívica, de 8 a 19 h.

La cafeteria del campus de Sabadell té horari de 8 a 16:30 h.

Quant als serveis ofertats, tots els restaurants oberts ofereixen servei de cafeteria amb cafès, begudes, pastes i entrepans. La cafeteria de Ciències i Biociències inclou a la seva carta un menú de wok i pizzes per emportar. Les cafeteries de Lletres i Psicologia, Rectorat, Ciències i Biociències, Educació-FTI, Medicina i Plaça Cívica tenen menús mentre que les cafeteries d'Enginyeria, Comunicació, Veterinària i Ciències Socials preparen plats combinats.

La UAB disposa d'un web en què recull tots els restaurants dels campus de Bellaterra i de Sabadell, tant els gestionats pel Servei de Restauració com la resta d'establiments que es troben al campus. Inclou un mapa on estan geolocalitzats els restaurants de la UAB, a més d'informació pràctica sobre horaris, oferta i dades de contacte.

D'altra banda, un altre apartat sobre alimentació i salut facilita informació sobre controls sanitaris i sobre alimentació sense gluten i sense al·lèrgens, i l'apartat "Restauració responsable" explica les campanyes i iniciatives de la UAB relacionades amb sostenibilitat i justícia social en l'àmbit alimentari.


Qualitat acreditada

Els bars i restaurants de la UAB aposten per productes locals, de temporada i de proximitat. També s'hi pot trobar aliments ecològics. Tots els establiments del campus disposen de dues acreditacions concedides pel Departament de Salut de la Generalitat: l'acreditació AMED (Establiments promotors de l'Alimentació Mediterrània) i l'acreditació AQUÍ SÍ – Fruita i Salut (establiments promotors del consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat).

D'altra banda, a l'apartat "Carta de serveis" del web, s'explica el funcionament i els compromisos de qualitat dels bars restaurant de la UAB amb l'objectiu de fomentar la millora contínua i l'augment del grau de satisfacció dels usuaris.

Més informació: Menjar a la UAB. L'oferta de restauració de la universitat

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Consum i producció responsables