Fòrum obert sobre la gestió d'agressions masclistes

Fotografia de l'entrada de la Facultat de Filosofia i Lletres

Amb el propòsit de fomentar un diàleg profund i constructiu sobre la responsabilitat col·lectiva enfront de les agressions masclistes a la UAB, l’Observatori per a la Igualtat convida a tot el personal treballador i a tot l’alumnat del Centre al primer Fòrum Obert de la Facultat de Lletres, així com als seus dos espais preparatoris.

21/02/2024

La finalitat dels fòrums oberts és possibilitar que les persones, individualment o com a part d'un col·lectiu, puguin explorar quina és la seva relació amb un tema concret, que en aquest cas és la responsabilitat col·lectiva entorn les agressions masclistes a la UAB. Són espais on s'expressen diferents punts de vista, fins i tot quan la gent no està d'acord. Els fòrums oberts miren de posar sobre la taula les diferents posicions, relacions, sentiments que tenim al voltant del que veiem, escoltem, llegim o experimentem en relació amb el tema, amb l'actitud d'entendre totes les persones i experiències, confiant que totes les parts són necessàries i necessiten ser vistes per tothom. 

Aquests fòrums representen una oportunitat única per explorar i comprendre millor els nostres rols individuals i col·lectius en aquesta qüestió crucial. Ens esforçarem per crear un espai segur i respectuós on tothom pugui compartir les seves opinions, experiències i preguntes. Aquests espais són promoguts des de l'Observatori per a la Igualtat i conduïts per facilitadores professionals de Fil a l'Agulla.

Tindrem dos espais de preparació a la Facultat de Lletres, un per alumnat i un per a docents. 

  • Reunió amb professorat: 27 de febrer, de 9:30 h a 12 h a l'aula 501.
  • Espai d'escolta no mixt amb alumnat: 27 de febrer, de 13 h a 15:30 h, a l'aula 501.

I després, el Fòrum Obert:

  • FÒRUM OBERT: 13 de març de 13 h a 15:30 h, a l'Auditori.

Aquestes trobades seran facilitades per experts en la matèria i s'estructuraran de manera que es fomenti la participació de totes les persones assistents. El nostre objectiu és generar una consciència compartida i un compromís actiu amb el canvi positiu dins de la nostra comunitat universitària.

Us preguem que reserveu aquestes dates i animeu als vostres col·legues i contactes a unir-se a nosaltres en aquesta important conversa. La vostra participació és fonamental perquè formes part de la diversitat que som a la UAB, i creiem que ets imprescindible per guanyar aquesta consciència col·lectiva sobre l'acció comunitària enfront de les agressions masclistes a la UAB.