Fira virtual de màsters i postgraus UAB: últimes places!

Fira virtual masters i postgraus UAB

Entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen sessions informatives perquè en puguis parlar directament amb la coordinació de cada programa. Inscripció oberta!

08/09/2020

Prop de 50 sessions informatives perquè puguis parlar directament amb la coordinació de cada màster i postgrau de la UAB. Inscripció oberta!

Has acabat el grau a la UAB i t’agradaria parlar directament amb els coordinadors o coordinadores d’alguns màsters i postgraus, oficials o propis, que et semblen interessants? No cal que esperis a trobar-te’ls pel passadís: apunta’t a la Fira virtual de màsters i postgraus de la UAB. Inscripció oberta! I tu? Estàs estudiant en una altra universitat però també t’agradaria parlar directament amb la coordinació de diversos programes que et criden l’atenció? A la UAB creiem en les segones oportunitats :-) Si has fet el grau en una altra universitat, és el moment per afegir una experiència i un títol UAB en la teva carrera professional o investigadora.

De dilluns 28 de setembre a divendres 2 d'octubre. Cinc dies seguits per encabir-hi una àmplia oferta de màsters oficials i màsters i postgraus propis de pràcticament tots els àmbits de coneixement. Ja tenim programades prop de 50 sessions informatives, cadascuna d’elles centrada en un màster o un postgrau diferent. La coordinadora o el coordinador de cada màster o postgrau farà una petita presentació i podràs fer-li directament les preguntes o dubtes que vulguis resoldre. A més, podràs conèixer les teves futures professores i professors o els teus futurs companys i companyes de classe. 

Serà la segona fira virtual de màsters i postgraus que fem aquest any. A la primera, a finals de juny, s'hi van apuntar més de 5.400 persones i vam fer finalment més de 130 sessions informatives. El millor de tot: l'oportunitat de poder parlar directament amb la coordinació de cada programa, i gratis: sembla una tonteria, però no són poques les fires presencials o online que fan pagar entrada. A la UAB impulsem fires que organitzem nosaltres mateixos per poder-te oferir un contacte directe amb la coordinació de cada programa sense haver de fer cap pagament.

Per participar-hi, cal fer una inscripció prèvia: apunta't i t'enviarem com accedir a través del teu email. Pots apuntar-te a totes les sessions que et semblin interessants:

Inscripció oberta!

T'agradaria poder xerrar directament amb la coordinació per fer preguntes i resoldre dubtes? Aquí pots veure el detall de les sessions previstes. Visita’ns sovint: cada dia en publiquem de noves!

Més informació sobre màsters i postgraus: 
Fira virtual de màsters i postgraus de la UAB
Màsters oficials UAB
Màsters i postgraus propis UAB