Estudiants del Màster en Gestió Turística del Patrimoni Cultural participen en una sessió d'enologia

img-sessio-enologia-eutdh

En el marc del Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural l'alumnat va tenir l'oportunitat d'experimentar una pràctica de tast de vins, destinada a proporcionar-los els coneixements necessaris per la creació i gestió d'activitats turístiques basades en els productes autòctons. Una sessió pràctica a càrrec del professor de Gastronomia i Enologia del centre, Roger Calaf.

21/11/2023

El dimecres dia 15 de novembre, l’alumnat del Màster Universitari en Gestió Turística del Patrimoni Cultural va tenir l’oportunitat de participar en una sessió d’enologia, una immersió en la comprensió del vi com a element fonamental del patrimoni, integrant-ho de manera significativa dins del context turístic i cultural.

En el marc del primer mòdul sobre Instruments de gestió turística patrimonial del territori, els estudiants, acompanyats pel professor de Gastronomia i Enologia Roger Calaf, van participar en una sessió pràctica d’exploració sensorial centrada en un dels productes de la terra més característics: el vi. Durant la sessió van descobrir i apreciar els diferents aspectes que converteixen aquest producte en un element distintiu, a través dels colors, sabors, textures, olors, etc.

En el sector turístic l’enogastronomia, la fusió entre el tast de vi i la gastronomia, s’ha consolidat i, de mica en mica es va expandint arreu. La millor forma per tal que els nostres estudiants del Màster en coneguin els detalls és fer un tast amb els grans productes locals. Cada vegada hi ha més destinacions enogastronòmiques amb qui, sense cap mena de dubte, els nostres alumnes han de familiaritzar-se amb el fi d'enriquir el seu futur professional.

 

Estudiants del Màster en Gestió Turística del Patrimoni Cultural a la sessió d'enologia
Estudiants del Màster en Gestió Turística del Patrimoni Cultural a la sessió d'enologia.