Estudiants del Màster en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments visiten la IBTM World 2019

La delegació de l'Escola a la fira IBTM World 2019

Els estudiants del Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments de la UAB van visitar la IBTM World, la fira internacional que reuneix als professionals i empreses del sector MICE, el passat dijous 21 de novembre, al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Francesc Carrió, assessor firal i exconseller director general de Reed Exhibitions Iberia va acompanyar la delegació de l'Escola per explicar com s'organitzava aquest gran esdeveniment.

25/11/2019

El passat dijous 21 de novembre, els estudiants i la coordinadora del Màster Oficial en Direcció i Organització de Turisme d'Esdeveniments de la UAB, la professora Maria José Aguar, van visitar la Fira IBTM World, la trobada internacional que reuneix als professionals i empreses del sector MICE, i que es va celebrar al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, a l'Hospitalet de Llobregat, del 19 al 21 de novembre.

La sortida d'estudis tenia per objectiu que l'alumnat conegués les empreses d'àmbit mundial líders del sector dels esdeveniments, i quins eren els seus nous reptes, i les noves tendències. La delegació de l'Escola va assistir, durant al matí, a les conferències de formació programades que tractaven temes clau per als futurs professionals d'aquest camp.

De la mà de Francesc Carrió, assessor firal, exconseller director general de Reed Exhibitions Iberia i coordinador del Mòdul dedicat a Congressos i Fires del Màster, els estudiants van poder observar, entre altres qüestions, com s'organitzava aquest esdeveniment, quin era el comportament dels visitants, la senyalització de les instal·lacions, les activitats paral·leles a la Fira que es realitzaven, i com s'havien construït i estructurat les diverses sales i espais.


Renovació de la IBTM World a Barcelona fins al 2022

La IBTM World es continuarà celebrant, com a mínim, fins al 2022. Durant la inauguració d'aquesta edició, la organització va anunciar que havia firmat la seva renovació de la fira per tres anys més amb el Barcelona Convention Bureau i Fira de Barcelona.

L'edició d'enguany va tancar les portes amb més de 15.000 visitants (un 3% més que l'any anterior), i amb la celebració de 74.000 reunions de negocis programades prèviament, que es van dur a terme durant els tres dies de l'esdeveniment. L'exhibició va aplegar a més de 2.600 expositors de 150 països, on destacava l'increment rellevant d'espais dedicats a empreses del Sector procedents de Xina.
 

La delegació de l'Escola a l'IBTM World 2019

 

 

Notícies relacionades

Màster Online Direcció Digital - Sessió informativa

Sessió informativa sobre el Màster i Postgraus online de l'Escola

L'Escola presentarà el nou Màster online en Direcció Digital de Negocis Turístics Internacionals, i els seus postgraus en línia en una sessió informativa virtual que es portarà a terme el 7 de maig, a les 19 h. Per participar-hi cal inscriure's prèviament.

Totes les notícies