Estudiants de 4rt del Grau en Direcció Hotelera visiten les instal·lacions de Gastrofira

13/11/2017
Estudiants de l’assignatura de Direcció d’Empreses de Restauració, del 4rt curs en Direcció Hotelera, han assistit a una sortida de camp a Gastrofira, la jornada del 3 de novembre.
La visita ha permès als estudiants conèixer el model de negoci i la trajectòria al llarg dels anys de Gastrofira, de la mà de Bernat Benito, Xef Executiu de l’organització i ex alumne de l’Escola. A la visita també hi ha assistit Albert Labastida, professor de l’Escola.
Benito ha explicat als estudiants el paper del Xef Executiu en la gestió i segmentació d’un negoci com Gastrofira, un 80% de l’activitat de la qual es basa en serveis de càtering.
Segons la coordinadora del Grau en Direcció Hotelera, Beatriz Santolalla, les visites d’estudi permeten als estudiants intercanviar opinions i “conèixer de primera mà” la tasca de diferents perfils professionals i punts de vista dins d’un teixit d’empreses d’alt nivell.
Gastrofira es troba dins del departament intern de Fira de Barcelona que dissenya estratègies de planificació i gestió de serveis de càterings per a esdeveniments.