Es celebren les graduacions de les promocions dels graus de Criminologia

Imagen de una graduación

Durant el mes de juny van tenir lloc les graduacions del Doble Grau Criminologia+Dret i del Grau de Criminologia.

12/06/2024

Graduació 5ª Promoció Doble Grau Criminologia+Dret

El passat 21 de juny, a les 17 hores, a l’Aula Magna de la Facultat de Dret, es va realitzar l’acte de graduació de la 5ª promoció del Doble Grau de Criminologia+Dret.  L’acte va ser presidit pel Vicedegà d’Ordenació Acadèmica de la Facultat de Dret, el Prof. Ricard Esteban, que actuava en nom de la Degana.

En l’acte van intervenir també la Vicedegana de Dobles Graus, la Dra. Susana Beltran, la madrina de la graduació, la Dra Maria José Rodriguez, el padrí, el Dr. Luis Rodríguez i els representats dels alumnes, el Sr. Adrian Ruiz Borrego i la Sra.  Paula Sánchez Gómez.

Una vegada lliurats els diplomes i posades les bandes, el Vicedegà va felicitar els graduats, i conjuntament amb les famílies i el professorat, van compartir un aperitiu de cloenda al Hall de la Facultat.

 

Graduació 12ª Promoció Grau Criminologia

El passat 28 de juny, a les 17 hores, a l’Aula Magna de la Facultat de Dret, es va realitzar l’acte de graduació de la 12ª promoció del Grau de Criminologia+Dret.  L’acte va ser presidit per la Secretària de la Facultat i Coordinadora Alumni, la professora Carme Navarro, que actuava en nom de la Degana.

Hi van intervenir també el coordinador del grau, el prof. Josep Cid, el padrí de la graduació, el Prof. Marc Ajenjo, la madrina de la graduació, la Prof. Esther De la Encarnación, i els representats de l’alumnat, les graduades Ariana Pérez, Andrea Sánchez, Yaiza Serrano i Irene Vergara.

Una vegada lliurats els diplomes i posades les bandes, la Secretària de la Facultat va felicitar els graduats, i conjuntament amb les famílies i el professorat, van compartir un aperitiu de cloenda al Hall de la Facultat.

La celebració de la graduació va continuar amb un sopar comunitari amb alumnat i professorat. 

 

La Facultat felicita als graduats i espera seguir compartint experiències dins de la Xarxa Alumni de Criminologia.

Consulta les fotografies de l'esdeveniment a l'enllaç.