Els serveis de restauració del campus reobren a partir del 7 de gener

Bars i restaurants de la UAB

A partir del dijous, 7 de gener, els bars i restaurants del campus reobren amb nous horaris per donar servei a tota la comunitat universitària, arran de les darreres mesures adoptades en el context de la covid-19.

07/01/2021

A partir del dijous, 7 de gener, els bars i restaurants del campus reobren amb nous horaris per donar servei a tota la comunitat universitària, arran de les darreres mesures adoptades en el context de la covid-19.

Els serveis de restauració que reobriran a partir del 7 de gener són els següents: Rectorat (de 8 a 12 h), Lletres-Psicologia (de 8 a 14 h), Enginyeria (de 8 a 12 h), Ciències Socials (de 8 a 15.30 h) i Plaça Cívica (de 8 a 15 h). Tots els restaurants oberts oferiran cafès, begudes, pastes i entrepans de 8 a 9.30 h i entre les 9.30 i les 13 h oferiran menjar i begudes per emportar. A partir de les 13 h, el bar de Ciències Socials, a més, prepararà plats combinats i les cafeteries de Lletres i Psicologia i Plaça Cívica oferiran menjar o begudes per endur.

La UAB disposa d'un web en què recull tots els restaurants dels campus de Bellaterra i de Sabadell, tant els gestionats pel Servei de Restauració com la resta d'establiments que es troben al campus. Inclou un mapa on estan geolocalitzats els restaurants de la UAB, a més d'informació pràctica sobre horaris, oferta i dades de contacte. 

D'altra banda, un altre apartat sobre alimentació i salut facilita informació sobre controls sanitaris i sobre alimentació sense gluten i sense al·lèrgens, i l'apartat "Restauració responsable" explica les campanyes i iniciatives de la UAB relacionades amb sostenibilitat i justícia social en l'àmbit alimentari.

Qualitat acreditada

Els bars i restaurants de la UAB aposten per productes locals, de temporada i de proximitat. També s'hi pot trobar aliments ecològics. Tots els establiments del campus disposen de dues acreditacions concedides pel Departament de Salut de la Generalitat: l'acreditació AMED (Establiments promotors de l'Alimentació Mediterrània) i l'acreditació AQUÍ SÍ – Fruita i Salut (establiments promotors del consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat).

D'altra banda, a l'apartat "Carta de serveis" del web, s'explica el funcionament i els compromisos de qualitat dels bars restaurant de la UAB amb l'objectiu de fomentar la millora contínua i l'augment del grau de satisfacció dels usuaris.

Més informació: Menjar a la UAB. L'oferta de restauració de la universitat

 

Notícies relacionades

Fira virtual de graus UAB

Inscripció oberta a la fira virtual de graus UAB

Divendres 19 i dissabte 20 de març obrim les portes del campus perquè el puguis trepitjar en persona, però sense sortir de casa! Amb videoxats amb totes les facultats i escoles. Inscripció oberta!

Totes les notícies