Els recursos humans en el sector hospitalari, encara més cabdals en un context de pandèmia

Cartell del webinar RRHH en el sector hospitalari
Cartell del webinar RRHH en el sector hospitalari

La xarxa Alumni de RRLL ha organitzat el webinar “Els RRHH en el sector hospitalari: reflexions post covid”, que se celebrarà el proper dijous 13 de maig a les 18.30 hores

03/05/2021

Els recursos humans cada dia tenen més presència i projecció en la majoria d’àmbits, entre ells, en el sector hospitalari, el qual li ha recaigut gran part del pes de la pandèmia de covid-19.

Des de la xarxa Alumni de RRLL, que sempre troben temàtiques que s’adapten a la realitat socioeconòmica, abordaran el proper dijous 13 de maig a les 18.30 hores els recursos humans en el sector hospitalari, amb el subtítol de “reflexions post covid”

Es tracta d’un webinar que comptarà amb la participació del Hospital del Mar - Parc de Salut Mar. Hi ha prevista la presència de Pau Gomar, director de RRHH del centre i un referent del sector, de Celia Hans, gestora de RRHH de l’hospital i de Manuela Cortés, cap de planificació de l’àrea de RRHH.

Els conferenciants tenen una estreta relació amb la nostra facultat. Manuela Cortés va ser  delegada de la segona promoció de l'antiga Diplomatura de RRLL, en el curs 1994-1997) i Celia Hans també va passar per les nostres aules, sent alumni de la promoció 2009-2011 de la Diplomatura de RRLL.

Els organitzadors de la xerrada s’han mostrat molt satisfets de la presència de Gomar, Hans i Cortés i han destacat que el Parc de Salut Mar col·labora estretament amb la facultat, facilitant pràctiques i contribuint amb la inserció laboral posterior de l’alumnat de Relacions Laborals.

Seguint en la línia dels webinars ja celebrats, els estudiants gaudeixen d’inscripció gratuïta.

Per a inscripcions i més informació, podeu visitar l’enllaç bit.ly/rrhhhospital