Els estudis i la recerca a la Facultat es consoliden com a referent mundial en Humanitats i Ciències Socials segons el QS World University Rankings

-

La UAB es corona com a líder indiscutible en Humanitats i Ciències Socials, segons l’últim QS World University Rankings by Subject de 2024. Antropologia, Geografía i Lingüística, amb un ascens espectacular, lideren les universitats espanyoles i en Ciències Socials i Art i Humanitats se situa entre les 100 millors universitats del món.

17/04/2024

La Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB es consolida com a referent en els àmbits d’Art i Humanitats i de Ciències Socials, segons els resultats del QS World University Rankings by Subject de 2024. Aquest llistat, publicat anualment per QS des de l’any 2011 ha analitzat aquest any 4.982 universitats pertanyents a 149 països.

L’àrea de Lingüística ha ascendit 29 posicions -fins al lloc 62- de les millors universitats del món i Antropologia i Geografia, a més de posicionar-se magníficament en aquest grup, també lideren el rànquing en l'àmbit estatal.

Aquest èxit és resultat directe de l’excel·lència acadèmica i de l’enfocament innovador de la recerca que duem a terme i dels estudis impartits a la nostra facultat.

Podeu consultar la notícia completa en aquest enllaç i el tots els detalls del rànquing aquí.