Els estudiants del Màster en Patrimoni Cultural aprenen a crear activitats turístiques amb els productes de la terra

Els estudiants del Màster realitzant un tast de vins

Els estudiants del Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural van realitzar una pràctica de tast de vins per conèixer com es poden crear i gestionar activitats turístiques amb productes de la terra. La sessió va ser impartida pel professor de Gastronomia i Enologia del centre, Roger Calaf.

21/11/2022

En el marc del primer mòdul del Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural, sobre Instruments de Gestió Turística i Patrimonial del Territori, el passat dilluns 14 de novembre, els estudiants de l'especialització van poder introduir-se a la creació i gestió d'activitats turístiques amb els productes de la terra, com a recursos d'interés i d'atracció pels visitants.

El professor de Gastronomia i Enologia del centre, Roger Calaf, va impartir una sessió per mostrar en termes de transversalitat del territori com a través de productes, olors, sabors i records es podia crear una experiència turística única i inoblidable.

En aquest sentit, el docent va organitzar un taller de tast de vins, amb dos reserves de vi negre, dos vins negres joves, dos vins blancs joves, i uns caves, de diverses DO, perquè els estudiants visquessin en primera persona una activitat enoturística, on aquest producte, el vi, era el protagonista i formava part del Patrimoni del país.

 

Tast de vins amb els estudiants del Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural

Tast de vins amb els estudiants del Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural.