Eleccions dels representats de Lletres al Plenari CEUAB

Eleccions_CEUAB_Lletres2019

El proper 5 de novembre es tanca el termini per a presentar les candidatures al Consell d’Estudiants de la UAB (CEUAB). El CEUAB és el màxim òrgan de representació, debat i coordinació dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona. Es composa del Plenari, l’òrgan de decisió i on cada facultat hi té quatre representants, i la Comissió Executiva, l’òrgan executiu. Els estudiants de la Facultat de Lletres estan cridats a escollir els seus representants del Plenari el proper 6 de novembre a les 13h (aula 501).
 

24/10/2019

El proper 5 de novembre es tanca el termini per a presentar les candidatures al Consell d’Estudiants de la UAB (CEUAB). Els estudiants de la Facultat de Lletres estan cridats a escollir els seus representants del Plenari el proper 6 de novembre a les 13h (aula 501).

El Consell d’Estudiants de la UAB (CEUAB) és el màxim òrgan de representació estudiantil de la UAB i té per objectiu principal fer arribar la veu dels estudiants als òrgans de presa de decisions de la universitat, tot garantint els drets de la comunitat estudiantil. Compta amb dos òrgans: el Plenari i la Comissió Executiva.

El Plenari del CEUAB es composa de quatre representants de cada facultat, un estudiant membre del Consell de Govern, un estudiant membre del Consell Social i un estudiant representant del Directori de Col·lectius. En total, hi participen 59 membres que s’escullen a principi de cada curs acadèmic. És l’espai de debat i presa de decisions i, un cop l’any, tria els membres de la Comissió Executiva, òrgan executor de les decisions del Plenari.

Tot l’alumnat pot presentar-se com a candidat/a per representar la seva facultat, i el termini per fer-ho és des que rep la convocatòria de la sessió i fins a 24 h abans de la sessió oberta d’elecció dels representants. En el web de la UAB, podeu consultar totes les dates de les sessions d’elecció dels representants del Plenari del CEUAB. El mandat dels representants escollits durarà un curs acadèmic, amb opció de reelecció.

Per a més informació podeu contactar amb el CEUAB a consell.estudiants@uab.cat, i consultar tota la informació actualitzada al moment de les eleccions al Twitter de la Facultat de Filosofia i Lletres.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies