El xef i professor Jean Claude Aranega parlarà sobre Cuina Mediterrània

Jean Claude Aranega oferirà una xerrada sobre Cuina Mediterrània
La ponència, que es troba en el marc de la Setmana Saludable i Sostenible 2018 de la UAB, introduirà els beneficis i singularitats de la dieta mediterrània. L’acte tindrà lloc el proper dilluns 16 d’abril, a les 16:30 hores, al Rectorat.

09/04/2018

El professor del Grau en Direcció Hotelera, Jean Claude Aranega, oferirà una xerrada sobre els principals beneficis de la Cuina Mediterrània, en un acte que tindrà lloc el proper dilluns 16 d’abril, a les 16:30 hores, al Rectorat de la UAB.

Durant la intervenció, el professor de l’Escola donarà una base introductòria sobre quines propietats tenen els principals plats i receptes de la cuina mediterrània, així com la seva història i les confluències entre cultures i diferents tradicions culinàries que l’han definida.

Inscriu-te a la xerrada

L’acte és una de les primeres activitats de la 9a Setmana Saludable i Sostenible 2018, entre les dies 16 i 20 d’abril, que enguany inclou més de 50 activitats gratuïtes per a la promoció de bons hàbits i la pràctica d’un estil de vida saludable.

A l’anterior edició, el professor Jean Claude Aranega també va oferir un taller durant la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB, on va parlar sobre receptes de reaprofitament i cuina de tupper saludable.

Consulta en aquest enllaç tota la programació de la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB 2018, o inscriu-te a les diferents activitats.