El workshop en microbiologia alimentària MRAMA arriba a la 17ena edició

08/10/2018
MRAMA té com a objectiu ampliar i difondre els coneixements teòrics i pràctics sobre mètodes ràpids innovadors per detectar, comptar, aïllar i caracteritzar els microorganismes, i els seus metabòlits, habituals en els aliments i en l'aigua.
Amb una durada de quatre dies, compta amb ponències de prestigiosos experts nacionals i internacionals, sessions pràctiques en laboratori, tallers, taules rodones i una mostra amb l'exposició de més d'una desena d'empreses de microbiologia.
El workshop MRAMA s'adreça a directors i tècnics d'indústries, consultories i laboratoris agroalimentaris, i d'altres sectors (microbiològic, clínic, farmacèutic, cosmètic, químic, mediambiental, etc.); inspectors veterinaris i altre personal de l'administració; estudiants de grau i postgrau, personal tècnic i professors universitaris i personal d'altres centres de recerca.
XVII workshop sobre Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia alimentària (MRAMA)