El sexe al segle XXI

SexeRomaUAB

El proper 24 de maig la Facultat acollirà el darrer debat del cicle diàlegs anomenat El sexe al segle XXI. L’acte ha estat organitzat per la Facultat de Filosofia i Lletres i aplegarà professorat del Departament de Filosofia, la directora de Sex Academy Barcelona i un expert en nanotecnologia.

16/05/2018

Aquest proper dijous 24 de maig a les 11.30h tindrà lloc, al vestíbul d’accés als departaments de Prehistòria i Antropologia, la xerrada El sexe al segle XXI. Aquesta xerrada s’emmarca dins de l’exposició que ha acollit la Facultat de Filosofia sobre “El Sexe a l’Època Romana”.

La trobada comptarà amb la presència de Jordi Vallverdú, del Departament de Filosofia, Laila Pilgren, directora de Sex Academy Barcelona, i Sergi Santos, expert en nanotecnologia.

La mostra de l’exposició presenta un conjunt de peces d’època romana conservades en museus catalans; reproduccions de pintures del moment, sovint molt explícites, i textos d’autors llatins. El conjunt dóna a conèixer l’univers sexual de l’antiga Roma des de la República fins al segle IV dC. L’exposició es divideix en cinc grans àmbits: el sexe en el matrimoni, diferents maneres de fer l’amor, les relacions extramatrimonials, l’art de la seducció, i la sexualitat dels déus, amb qui s’emmirallen els homes. La mostra, a més, es complementa amb aquests diàlegs al voltant dels diversos àmbits temàtics de l’exposició, els quals tenen lloc al vestíbul d’accés als departaments de Prehistòria i Antropologia.

La iniciativa de l’exposició i els seus corresponents diàlegs s’emmarquen dins els actes de celebració de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural, i han estat promoguts per la Facultat de Filosofia i Lletres i la xarxa CORE en Patrimoni Cultural de la UAB CEI. Així mateix, la iniciativa forma part de les activitats del 50è aniversari de la Facultat de Filosofia i Lletres i de la UAB, i compta amb la col·laboració de la Biblioteca d’Humanitats, el Vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura de la UAB i Cultura en Viu de la mateixa universitat.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies