El rànquing de Xangai situa la UAB com a trentena millor universitat del món en Geografia

Logo UAB

El Global Ranking of Academic Subjects 2020, la classificació per matèries de l’Academic Ranking Wordl Universities, situa la UAB com la trentena millor universitat del món en Estudis de Geografia, vint-i-una posicions per sobre de la classificació de 2019.

03/07/2020

El Global Ranking of Academic Subjects 2020, elaborat per la Universitat Jiao Tong de Xangai, situa la UAB com la trentena millor universitat del món en Geografia i la primera d'Espanya, millorant així en 21 posicions la classificació de 2019.

El rànquing analitza 54 matèries, cap de les quals inclou matèries de la Facultat de Filosofia i Lletres, excepte Geografia. Gràcies als resultats en Geografia i Veterinària (5a del món) la UAB millora els resultats de l'any passat en situar-se en dues matèries entre les cinquanta millors del món per primer cop. A més es situa entre les 200 primeres posicions en 22 matèries analitzades, el mateix resultat que a la darrera edició del rànquing.

L'Academic Ranking of World Universities (ARWU) es va publicar per primer cop el 2003 i és una de les classificacions d'institucions d'educació superior més prestigioses a nivell mundial. S'elabora a partir de dades obtingudes del Web of Science de Clarivate Analytics i d'organismes oficials. Les universitats tingudes en consideració han d'haver publicat un número concret d'articles en cada matèria entre els anys 2014 i 2018.

Més informació: ARWU: Global Ranking of Academic Subjects 2020

 

Notícies relacionades

Totes les notícies