El projecte Women’s Invisible Ink (ERC-UAB) a la BBC

logo bbc

Ahir dia 5 de juliol la BBC Radio va dedicar 5 minuts al WINK (Women’s Invisible Ink), un projecte finançat pel European Research Council, liderat per la professora Carme Font del Departament de Filologia Anglesa.

07/07/2020

“Women’s Invisible Ink” és un projecte de cinc anys (2019-2024), finançat pel European Research Council (ERC) que recupera i posa en valor la vàlua de d’escriptores de la primera modernitat, prenent en consideració crítica el que desvetllen les seves pàgines i línies. El projecte explica i qüestiona els models retòrics que han identificat, per defecte, la vàlua intel·lectual amb el gènere masculí i posa de relleu el pensament transformador que impregna les produccions de dones que han estat poc estudiades i sobretot poc representades en la història de la literatura. Estudiar literatura és, també, aprendre a escoltar les veus de qui ens crèiem que tenien poca cosa a dir.

El projecte té quatre eixos temàtics: ‘Sources, Synergies, Cloud Intertextualities and Textual Porosity’.

El reportatge radiofònic, en què participa professorat del grup de recerca i una estudiant del Grau d’Estudis d’Anglès i Francès, va ser enregistrat poc abans del confinament a la Facultat de Filosofia i Lletres. Podeu sentir el reportatge entre els minuts 18:30 i 23:20 en aquest enllaç actiu fins a final del mes de juliol.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies