El Primer Concurs d'Art Urbŕ de les Facultats de Cičncies i Biocičncies

mural representatiu de ciencies naturals

Les Facultats de Ciències i Biociències obren un concurs per participar en la ideació i execució d'un mural d'art urbà a l'entrada de la Facultat. S'amplia el termini per presentar propostes fins el 25 de febrer.

01/12/2020

Vols participar al 1r Concurs d'Art Urbà de les Facultats de Ciències i de Biociències? Volem fer un mural a l’entrada Sud de l’edifici C que sigui una benvinguda a la Facultat i una inspiració per a les Ciències, en particular per a les Ciències Naturals. Tens alguna idea que vulguis presentar?

El termini per presentar propostes s'ha ampliat fins el 25 de febrer. La proposta pot ser individual, en tàndem o en equip i els materials per a la seva execució podran ser tots aquells propis de l'art urbà (graffiti, pintura plàstica...).

El jurat, format per diferents membres representatius de les Facultats de Ciències i Biociències, anunciarà el disseny guanyador durant el mes de març. 

Per escollir el disseny guanyador entre totes les propostes rebudes es valorarà: el disseny proposat, la seva adequació a la proposta i el pressupost d’execució. 

 

Inspira’t i envia’ns la teva proposta al correu electrònic: dg.biociencies@uab.cat! 

 

 

Més informació: Bases de Participació Concurs d'Art Urbŕ

 

Notícies relacionades

Fira virtual de graus UAB

Inscripció oberta a la fira virtual de graus UAB

Divendres 19 i dissabte 20 de març obrim les portes del campus perquè el puguis trepitjar en persona, però sense sortir de casa! Amb videoxats amb totes les facultats i escoles. Inscripció oberta!

Imatge de l'OEW 2021

Arriba l'"Open Education Week" a la UAB

En el marc de l'Open Education Week -que se celeba a tot el món de l'1 al 5 de març- el Servei de Biblioteques de la UAB ha organitzat dues activitats divugatives adreçades a personal docent i investigador i a l'alumnat, per tal de promoure els avantatges i possibilitats de l'educació en obert.

Totes les notícies