El PIUNE realitza una sessió informativa per a nous estudiants

Sessió Informativa del PIUNE

El Servei per a la Inclusió de la UAB programa una sessió de benvinguda als nous estudiants on, entre d’altres coses, podran conèixer juntament amb la seva família tots els serveis que ofereix el PIUNE. La sessió serà el 17 de juliol a la Sala Cinema de la UAB.

10/07/2019

El Servei Per a la Inclusió a la UAB. Suport a estudiants amb Necessitats Educatives Específiques - PIUNE treballa per a que qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudis superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica i social plena i autònoma a la Universitat. En aquesta línia, el 17 de juliol es presenta davant dels futurs estudiants de la UAB i de les seves famílies per donar a conèixer el seu funcionament i, sobretot, els seus serveis.

La sessió tindrà lloc a la Sala Cinema de la UAB, a la Plaça Cívica de 13h a 14h i comptarà amb la participació de tot l’equip del PIUNE.

El PIUNE ofereix una àmplia guia de serveis a disposició dels estudiants amb discapacitat de la UAB per rebre suport, adaptació i accés a recursos personalitzats durant el curs acadèmic. El servei permet dissenyar un pla personalitzat per a l’estudiant en funció de les seves necessitats: suport a la mobilitat, atenció pedagògica, materials adaptats, intermediació amb el professorat, millora de l’accessibilitat a les aules, etc.  El programa rep el suport de diferents agents públics com l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, la mateixa UAB i el Consell Social de la UAB, entre d'altres.

Per a més informació, inscriu-te a la sessió informativa del 17 de juliol o consulta el web de la FAS.

 

Notícies relacionades

FAS- Promo Voluntariat 20-21

La FAS fa una crida per a captar voluntariat social

Campanya pel 07

A la matrícula, marca la casella de la solidaritat

L'alumnat de l'Autònoma podeu a la matrícula fer un donatiu de 15 euros al Fons de Solidaritat de la UAB, el qual finança projectes de cooperació a països del Sud i d'educació per a la Justícia Global promoguts per la mateixa comunitat universitària. 

Totes les notícies