El Museu d'Arqueologia de Catalunya celebra el Tercer Seminari d'Arqueologia Experimental

Cartell ús de les fibres vegetals a la prehistòria i protohistòria

Els dies 6,7 i 8 d'abril se celebra al Museu d'Arqueologia de Catalunya el seminari "L'ús de les fibres vegetals a la prehistòria i la protohistòria".

31/03/2022

L'estudi sobre l'ús de les fibres vegetals per a la confecció d'estris a la prehistòria té un paper molt rellevant, ja que està condicionat per la conservació d'aquests tipus de materials. Aquesta és la idea que defensa el Tercer Seminari d'Arqueologia Experimental del Museu d'Arqueologia de Catalunya. Les jornades volen respondre i plantejar qüestions sobre quan van començar aquestes produccions, l'evolució i les tècniques per a la confecció de cordes i cistells.

El cicle d'activitats compta amb una primera jornada en línia gratuïta a través de Zoom el 6 de febrer i dues sessions presencials per a un grup de 20 persones. Els seminaris dels dies 7 i 8 d'abril al Museu d'Arqueologia de Catalunya tenen un vessant pràctic en què els participants treballaran amb els millors especialistes en cistelleria i corderia. El preu per assistir a les activitats presencials és de 15 €.

El Tercer Seminari d'Arqueologia Experimental va dirigit a professionals de l'arqueologia, treballadors de museus i estudiants d'arqueologia i de gestió patrimonial. Podeu trobar més informació sobre com assistir a aquestes jornades als enllaços següents: