El màster en Dret empresarial s'impartirà en línia el curs següent

Imatge de dos joves estudiant

Les classes del màster oficial en Dret empresarial s'impartiran íntegrament en línia. Es realitzaran en les dates i horaris publicats, si bé a través de plataformes com «Teams» i altres.

06/07/2020

El màster oficial en Dret empresarial s'impartirà íntegrament en línia durant el curs acadèmic 2020-2021 i per primera vegada. L'alumnat no necessitarà desplaçar-se a Barcelona per a cursar-lo i podrà completar-lo a distància.

Les classes es realitzaran en les dates i horaris publicats, si bé a través de plataformes com «Teams» i altres. Els alumnes tindran accés als recursos electrònics de la UAB i els treballs de fi de màster també es defensaran «on line».

Des del curs acadèmic 2009-2010, el màster universitari en Dret empresarial ofereix una visió de conjunt i multidisciplinari del règim jurídic aplicable a la realitat econòmica de les empreses. En aquestes edicions ha comptat amb un alt número de matriculats, la qual cosa acredita l'interès en el dret empresarial.

El programa atén específicament les necessitats formatives en l'àmbit de la recerca i la formació superior a les exigències de perfeccionament dels professionals de l'àmbit jurídic empresarial. El màster universitari en Dret empresarial s'ha convertit en el pont i eix de connexió dels departaments de Dret Privat, Dret Públic i Ciències Històrico-jurídiques, de Ciència Política i Dret Públic i d'Economia de l'Empresa, així com de diversos grups de recerca de la UAB.

El màster es desenvolupa en llengua castellana. Com a màster universitari, dóna accés al doctorat en Dret. Així mateix, inclou l'opció de realitzar pràctiques en empreses i despatxos jurídics.