1r Seminari de recerca del programa de Doctorat en Turisme

Seminari del Programa de Doctorat en Turisme 2021

El proper 17 de juny, de 9:30 h a 13:30 h, es celebrarà el primer seminari de recerca del programa de Doctorat en Turisme, coordinat pel Departament de Geografia de la UAB i l'Escola, on es podran conèixer les diverses investigacions en l'àmbit turístic que estan desenvolupant els doctorands d'aquests estudis. L'activitat es podrà seguir presencialment i en streaming. Cal inscripció prèvia.

01/06/2021

El proper dijous 17 de juny, de 9:30 h del matí a les 13:30 h del migdia, tindrà lloc el primer seminari de recerca organitzat pel programa de Doctorat en Turisme, coordinat pel Departament de Geografia de la UAB i l'Escola.

L’objectiu de l’acte és donar a conèixer a totes les persones interessades la investigació que s’està realitzant en el marc del programa de doctorat per part dels doctorands i les doctorandes. En aquest sentit, la jornada serà un magnífic aparador de la recerca més actual que s’està realitzant en el camp del Turisme, que inclou aspectes tan diversos com el màrqueting turístic, la gestió d’empreses i destinacions turístiques, l’estudi de la imatge turística de les destinacions, les noves tecnologies aplicades al turisme, etc. 

L’acte serà obert per les professores Gemma Cànoves, Directora del programa de Doctorat en Turisme de la UAB, i Maria Noguera, Directora de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera. S'impartirà, tot seguit, la conferència inaugural a càrrec del professor Lluís Garay, que tractarà sobre la digitalització i l’economia de plataformes al sector turístic i les seves implicacions per a la recerca en un context postpandèmic.

Posteriorment, els estudiants de doctorat presentaran les seves recerques en un format molt breu anomenat “La teva tesi en 10 minuts”. Els assistents valoraran les presentacions, de manera que al final del seminari es lliuraran les distincions a les presentacions més ben valorades pel públic.  

L’esdeveniment, que utilitzarà principalment la llengua anglesa, es realitzarà a les instal·lacions de l’Escola, tot i que també es retransmetrà en streaming

Podeu consultar el programa complet al següent enllaç

Les inscripcions són gratuïtes. Cal confirmar la vostra assistència presencial o virtual a: doctorat.turisme@uab.cat