El 12 de maig, noves «activitats de campus» a la UAB

Campus de la UAB (imatge de recurs)

El 12 de maig, de 13 a 15 h, tindran lloc les «activitats de campus», organitzades per les facultats i l’Escola de la UAB. Es tracta d’activitats de caràcter cultural, de participació o complementàries a les acadèmiques (xerrades, jornades, conferències, taules rodones, actes institucionals singulars, etc.).

09/05/2023

La propera franja d’Activitats Campus prevista al calendari acadèmic del curs 2022-2023 és el divendres 12 de maig de 2023, de 13 h a 15 h.

Es tracta d’una iniciativa que va començar el curs 2018-2019, a proposta de l’Equip de Govern de la UAB i amb el consens de les facultats. Durant aquesta franja horària se suspèn la docència per facilitar que les facultats i els col·lectius d’estudiants puguin organitzar activitats no acadèmiques, i treure així més profit de la concentració de coneixement divers que té lloc a la Universitat, especialment després de la desaparició de les antigues assignatures de campus amb el pla Bolonya. També es pretén incentivar l’organització d’activitats i alhora facilitar la relació entre l’alumnat de la UAB.

 

Les activitats previstes són les següents:
 

Títol: «Et preocupa la salut mental?».

Lloc: sala de revistes de la Biblioteca d'Humanitats.

Resum: activitat de divulgació i participació de recerca oberta a tota la comunitat universitària. Esta organitzada per la CORE de Salut Mental de la UAB.

Més informació: recerca sobre sensibilitat i salut mental i els refugiats d'Ucraïna.

 

Títol: «L'accés al món professional: consells i recomanacions per treballar de la veu».

Lloc: plató 2. Facultat de Ciències de la Comunicació.

Resum: xerrada a càrrec de Pol Corredoiraalumni de Periodisme de la UAB.      .

Informació i inscripcions: aquí.