Document Controller: nou curs online d'especialització

Curs Document Controller

El curs, amb una durada de 3 mesos, és pioner en l'àmbit de la gestió documental, i respon a la demanda laboral del sector industrial d'un perfil professional altament especialitzat.

17/12/2020

L'àrea de formació continuada de l'ESAGED ofereix a partir del 15 de febrer un nou curs online de especialització centrat en la figura del Document Controller o gestor d'informació industrial, amb l'objectiu de donar resposta al buit professional existent en l'àmbit de la gestió documental en la indústria, aportant una titulació especialitzada i inèdita amb projecció internacional i amb una alta taxa d'ocupabilitat.

La gestió de documents en l'empresa presenta una complexitat en augment, que es manifesta especialment en el sector industrial: requereix un control efectiu dels seus processos de negoci i de la documentació que aquests generen i, en conseqüència, d'un perfil especialitzat de gestor de documents, el Document Controller.

El Document Controller és responsable de les eines tecnològiques del Sistema de Gestió Documental establertes en l'empresa industrial per a la gestió de dades, informació i documents i la seva aplicació en els projectes de negoci.

Matrícula oberta fins el 14 de febrer de 2021.

Més informació: Curs de Document Controller. Gestor d'informació industrial

Díptic informatiu

 

Notícies relacionades

Document de Declaració dels Drets Humans

L'Escola ofereix la masterclass "Drets Humans i Arxius: Reptes i noves oportunitats per la professió"

L'Escola celebrarà la masterclass online "Drets Humans i Arxius: Reptes i noves oportunitats per la professió" a càrrec de Ramon Alberch, primer director de l'ESAGED i actual professor del centre. També es farà una presentació del Curs d'Especialització en Arxius i Drets Humans, Gènere i Diversitat. La sessió es durà a terme el dijous 3 de setembre, a les 17 h. Inscripcions obertes!

Totes les notícies