Docència a la Facultat de Lletres entre el 30 de novembre i el 7 de desembre

biblioteca de lletres!

En aquesta notícia s'especifica les condicions de docència entre el 30 de novembre i el 7 de desembre.

25/11/2020

La RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya -que no registra variacions pel que fa a la docència universitària en el primer tram de ‘desescalada’ que arriba fins el 6 de desembre- diu: “En l'àmbit de les universitats catalanes, tota la docència ha de ser virtual i només es mantindran com a excepció les pràctiques i les avaluacions, extremant les mesures de protecció”. En aplicació de la resolució, entre el dilluns dia 30 de novembre i el divendres dia 4 de desembre, la Facultat de Filosofia i Lletres continua mantenint la docència presencial estrictament per a les activitats següents, com en el darrer mes: 

· Les assignatures de grau amb PLAB. 

· Els exàmens programats per totes les assignatures. 

· Les assignatures de màster de component pràctic, que requereixin espais o equipaments específics. 

Aquesta adaptació no altera l’horari assignat en el Pla Docent. 

La resolució esmentada contempla variacions en els següents serveis: 

· La Biblioteca d'Humanitats obrirà diàriament amb un 50% de la seva capacitat. 

· El bar de la Facultat estarà obert cada dia de 8 a 14 h, amb un 30% d'ocupació a l'interior i un 100% a l'exterior.

La UAB, a proposta dels degans, deganes i director d'escola, ha instat la Direcció General d'Universitats (DGU) que acordi amb les autoritats sanitàries un augment gradual de la presencialitat a partir del dia 7 de desembre, de manera similar com han fet sentir la seva veu el món de la restauració, el de la cultura, el de l'oci, etc. 

L'equip de deganat de la Facultat de Lletres considera que el centre és segur i que s'hauria de recuperar progressivament un percentatge de la presencialitat amb les restriccions que convingui en cada moment. 

Equip de Deganat

 

Notícies relacionades

Fira virtual de graus UAB

Inscripció oberta a la fira virtual de graus UAB

Divendres 19 i dissabte 20 de març obrim les portes del campus perquè el puguis trepitjar en persona, però sense sortir de casa! Amb videoxats amb totes les facultats i escoles. Inscripció oberta!

Totes les notícies