DIA NACIONAL DE LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA (DNSA)

13/09/2017
Basant-nos en la definició de Seguretat Alimentària, el Dia Nacional de la Seguretat Alimentària (DNSA) pretén ser un esdeveniment multidisciplinari de caràcter anual en tot el territori espanyol que permeti fer arribar al consumidor final informació accessible, de fàcil enteniment i veraç sobre aspectes bàsics i aplicables al seu dia a dia sobre la SA (Seguretat dels Aliments – Food Safety) en l'àmbit de l'obtenció d'aliments innocus, dels processos que han de dur-se a terme per garantir la qualitat de l'aliment i dels aspectes reglamentaris aplicables a la SA que estan en constant renovació i millora i que, per desconeixement o falta d'informació, no arriben a conèixer-se quan s'adquireixen aliments.
EL DNSA presentarà cada 17 de NOVEMBRE un lema i temàtica específics. Tots aquells professionals que desitgin participar de forma desinteressada poden, al llarg del dia de celebració, realitzar multitud d'accions en el seu lloc de treball, col·legis, associacions…donant un missatge clar i concís sobre aspectes bàsics de la SA (Seguretat dels Aliments – Food Safety). Per la seva banda el DNSA ofereix gratuïtament tots els materials necessaris perquè l'activitat es realitzi amb bons criteris formatius. Per presentar aquest projecte, està previst organitzar en la Facultat de Veterinària de la UCM de MADRID una JORNADA DE PRESENTACIÓ el proper 5 d'Octubre de 2017.
En la mateixa desitgem que participin tots els interlocutors de qualsevol baula de la cadena alimentària que tractin sobre les problemàtica i millores aplicables per garantir els estàndards de qualitat dels aliments que consumim.
Si estàs interessat a participar com a professional o com a organització, no dubtis a contactar amb ALCYTA en alcyta@vet.ucm.es o en el 913943838.