Curs online de formació en la perspectiva de gènere a la docència

Perspectiva de Gènere a la docència de la Facultat

Aquest curs telepresencial de formació a mida permet obtenir claus per fer efectiva la perspectiva de gènere en la docència de manera transversal en el si de qualsevol disciplina i s’impartirà els dies 1, 7 i 9 de juny de 16h a 18h.

18/05/2022

Els propers dies 1, 7 i 9 de juny de 16h a 18h s’impartirà el curs Com fer efectiva la perspectiva de gènere en la docència de manera transversal? Reptes i experiències, a càrrec de les professores Begonya Sáez Tajafuerce, Meri Torras Francès i Patricia Martínez Álvarez.

L’objectiu general de la formació rau a oferir elements teòrics i pràctics relatius a l’aplicació transversal de la perspectiva de gènere en la docència. Els objectius específics son: 1) conèixer quines són les pràctiques docents dins i fora de la UAB que fan efectiva la perspectiva de gènere de manera transversal; 2) conèixer quins són els contextos docents a la Facultat de Filosofia i Lletres en què la perspectiva de gènere informa la docència i la recerca; 3) conèixer experiències i elements relatius a bones pràctiques en l’aplicació transversal de la perspectiva de gènere en la docència; 4) posar en pràctica els coneixements adquirits mitjançant la realització individual i col·lectiva d’exercicis concrets en el si de les diverses disciplines que apleguen els graus dins i fora de la Facultat de Filosofia i Lletres.

Cal inscripció prèvia (25 places).