Conferència sobre la contribució dels petits ARNs reguladors a la metàstasi del càncer

Conferència Dr. McDonald

La conferència "The contribution of small regulatory RNAs to cancer metastasis: an evolutionary perspective" tindrà lloc el 17 de maig a les 12:15 a la Sala de Graus de la Facultat de Biociències. L'impartirà el Dr John F. McDonald, director de l'Integrated Cancer Research Center del Georgia Institute of Technology i Chief Scientific Officer de l'Ovarian Cancer Institute d'Atlanta.

13/05/2019

En aquesta conferència, organitzada pel Departament de Genètica i Microbiologia, el Dr. McDonald es centrarà en el treball realitzat en el seu laboratori sobre la contribució dels petits ARNs reguladors a la metàstasi del càncer. Es farà èmfasi en els canvis moleculars que faciliten el procés metastàsic i la seua rellevància potencial per a la evolució adaptativa en general.

La transició de cèl·lules sanes normals a cèl·lules canceroses malignes és un procés evolutiu adaptatiu que mostra moltes de les característiques estudiades i descrites prèviament per biòlegs evolutius. Contràriament, una sèrie de processos molèculars recentment descoberts que subjauen a l'aparició i progressió del càncer poden tenir rellevància general per als processos moleculars nous que subjauen també al canvi evolutiu.

 

Notícies relacionades

Campus UAB estiu 2019

Consells durant l’onada de calor

Davant la previsió d’altes temperatures durant els propers dies, l’Àrea de Prevenció i Assistència de la UAB fa arribar recomanacions de seguretat a la comunitat universitària (persones treballadores i estudiants). Llegir més

Totes les notícies