Coneixes les teves competències clau més destacades? Desenvolupa el teu potencial coneixent les teves soft skills!

cartell amb el titol: test competències

Enguany, el Servei d'Ocupabilitat de la UAB, en col·laboració amb Barcelona Activa, inicia un projecte per avaluar les competències de l'alumnat que finalitza els seus estudis de grau a la Facultat de Biociències. El Test de Competències Clau de Barcelona Activa t'ajuda a avaluar com de desenvolupades tens les 21 competències més rellevants en el mercat de treball actual. Tens temps fins al 5 de maig!

05/05/2024

Conèixer les teves competències és fonamental per definir el teu objectiu professional i crear una marca personal. A més, és la base per millorar les eines de cerca de feina i tenir èxit en els processos de selecció. Les empreses i institucions cada vegada més valoren les competències transversals. Per tant, saber quines tens més o menys desenvolupades és clau per poder-les millorar. 

Com puc participar? 

1. Alta a NEXUS: És imprescindible donar-se d’alta a NEXUS i marcar l'autorització per enviar les dades a Barcelona Activa. 

2. Realitzar el Test: Accedeix a la pàgina de Barcelona Activa i respon el test de competències clau abans del dia 05/05/2024. 

 

Aprofiteu aquesta oportunitat per conèixer-vos millor i desenvolupar el vostre potencial!