Concert de Nadal a l'auditori de la Universitat

ConcertNadal2018

Per donar continuïtat a l’exitosa experiència endegada l’any passat amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la Facultat de Traducció i Interpretació i del 50è de la Facultat de Filosofia i Lletres i de la UAB, els equips de deganat de la universitat sumen esforços per obsequiar tota la comunitat universitària amb un concert de Nadal.


28/11/2018

Camerata Egara
 

El concert anirà a càrrec del conjunt Camerata Egara, un grup que interpreta repertori de música vocal i instrumental del Barroc al Classicisme, dirigit pel clavecinista Jordi Reguant, el qual els darrers anys ha col·laborat assíduament en la programació de les activitats musicals organitzades durant el curs per la Facultat de Filosofia i Lletres.
 
El conjunt instrumental està format per ex alumnes del Conservatori de Terrassa que actualment segueixen estudis superiors a l’ESMUC i al Conservatori del Liceu. Són Maria Sanchez i Otília Dan (violins), Raquel Garcia (viola), Alba Villar (violoncel), Alba Valero (flauta) i Mariona Pallach (soprano). La configuració del conjunt els permet interpretar partitures d’orquestra en un format reduït que en aquesta ocasió tindrà com a protagonista exclusiu J. S. Bach (programa). El professor del Departament d’Art i Musicologia, Francesc Cortés, s’incorporarà al conjunt per interpretar dues peces a l’orgue.
 
El clavicèmbal i l’orgue que tocaran Reguant i Cortés formen part del patrimoni de la UAB.
 
En acabar el concert s’oferirà una copa de cava i un tast de torrons que serviran per endolcir les converses prenadelenques.

Entrada lliure fins a exhaurir les 425 places d'aforament. 

Més informació: Programa_Concert_Nadal_2018

 

Notícies relacionades

Totes les notícies